Page 103 - Hungarian Golf Magazin - 2009/2.
P. 103
golf
verseny neve
v e r s e n y n e v e Ínyenceknek 101 2009/2 hungarian golf magazin
Sertésszűz párolt almával, aszalt szilvával, mustár mártásban
Hozzávalók 4 főre: A megtisztított sertészűzet sózzuk, borsozzuk. Egy serpenvőben kevés olívaolajon
4 evőkanál Bestillo szilvapálinka pirítsuk meg a húst, majd alacsonyabb hőfokon süssük készre. Tartsuk melegen
0,8 kg sertés szűz tálalásig. A sütéshez használt serpenyőben melegítsük fel a mustárt és forraljuk
3 alma össze kevés tejszínnel.
2 lilahagyma Olvasztott vajon pároljuk meg a kockára vágott lilahagymát, almát és aszalt szilvát.
0,2 kg magozott aszalt szilva Ízesítsük sóval, frissen törött fekete borsal és a szilvapálinkával.
4 evőkanál magos mustár Tálaljuk a ragut tányérokra, helyezzük a tetejére a felszeletelt húst és öntsünk köré a
0,2 l tejszín mártásból.
só, törött fekete bors