Page 98 - Hungarian Golf Magazin - 2009/2.
P. 98
golf
r
s
v
v
e
n
y
e
n
e
hungarian golf magazin 2009/2 96 verseny neve verseny neve e
gasztronómia Ínyenceknek
Füstölt pisztráng kökényhabbal salátaágyon
Hozzávalók 4 főre: Először állítsuk össze a salátát. Használjunk minél többfélét: madársalátát, jég-
6 evőkanál Bestillo kökénypálinka salátát, lolo rossót, rukkolát. A megmosott levelekhez keverjük hozzá a ka-
Salátakeverék ízlés szerint rikára vágott retket, a vékony szeletekre vágott lilahagymát és a felcikkezett
5-6 db hónapos retek kemény tojást.
2 db keménytojás A habhoz verjük fel a tejszínt keményre. Óvatosan keverjük hozzá az apróra
1 fej kisebb lilahagyma vágott zöldhagymát, sót, frissen törött borsot és a kökénypálinkát.
0,3 l habtejszín Pirítsuk meg a toastkenyér szeleteket és vágjuk háromszög alakúra.
1 csomag zöldhagyma A salátát osszuk el a tányérokon. Tegyük rá a pirítóst. Erre egy kanál segítségével
0,25 kg füstölt pisztráng filé halmozzuk rá a kökényhabot. A saláta tetejére helyezzük rá a füstölt pisztráng-
4 szelet barna toastkenyér szeleteket.