Page 98 - Hungarian Golf Magazin - 2009/2.
P. 98

golf
                                                                                                                          r
                                                                                                                           s
                                                                                                                                v
                                                                                                                        v
                                                                                                                         e

                                                                                                                              n
                                                                                                                             y
                                                                                                                           e
                                                                                                                            n
                                                                                                                               e
          hungarian golf magazin 2009/2  96          verseny neve                                                       verseny neve e
      gasztronómia    Ínyenceknek














                          Füstölt pisztráng kökényhabbal salátaágyon




          Hozzávalók 4 főre:                 Először állítsuk össze a salátát. Használjunk minél többfélét: madársalátát, jég-
           6 evőkanál Bestillo kökénypálinka   salátát, lolo rossót, rukkolát. A megmosott levelekhez keverjük hozzá a ka-
           Salátakeverék ízlés szerint       rikára vágott retket, a vékony szeletekre vágott lilahagymát és a felcikkezett
           5-6 db hónapos retek              kemény tojást.
           2 db keménytojás                  A habhoz verjük fel a tejszínt keményre. Óvatosan keverjük hozzá az apróra
           1 fej kisebb lilahagyma           vágott zöldhagymát, sót, frissen törött borsot és a kökénypálinkát.
           0,3 l habtejszín                  Pirítsuk meg a toastkenyér szeleteket és vágjuk háromszög alakúra.
           1 csomag zöldhagyma               A salátát osszuk el a tányérokon. Tegyük rá a pirítóst. Erre egy kanál segítségével
           0,25 kg füstölt pisztráng filé    halmozzuk rá a kökényhabot. A saláta tetejére helyezzük rá a füstölt pisztráng-
           4 szelet barna toastkenyér        szeleteket.
   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103