Page 100 - Hungarian Golf Magazin - 2009/2.
P. 100

golf
                                                                                                                          r
                                                                                                                           s
                                                                                                                         e
                                                                                                                        v
                                                                                                                                v
                                                                                                                           e
                                                                                                                              n
                                                                                                                               e

                                                                                                                            n
                                                                                                                             y
          hungarian golf magazin 2009/2  98          Ínyenceknek                                                        verseny neve e
      gasztronómia  Hozzávalók 4 főre:      Joghurtos meggyzselé


                                               Keverjük  össze  a  joghurtot  és  a  mézet,  vagdaljuk  vagy  reszeljük  bele  a
                 6 evőkanál Bestillo
                 cigánymeggy pálinka
                                               Forraljuk fel a vizet a cukorral és a tortazselével. Adjuk hozzá a kimagozott
                 0,4 l natúr joghurt           citrom, narancs és a lime héját. Tegyük hűtőbe.
                                               meggyet.
                 0,3 kg meggy (lehet befőtt is)  Ha ismét felforrt, vegyük le a tűzhelyről és adjuk hozzá a pálinkát.
                 3 evőkanál méz                Ha a zselé langyosra hűlt, kelyhekbe rétegezzük a joghurttal.
                 1  lime                       Tálaljuk hidegen.
                 1  citrom
                 1  narancs
                 0,1 kg cukor
                 0,05 kg tortazselé
                 0,2 l víz
   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105