Page 100 - Hungarian Golf Magazin - 2009/2.
P. 100
golf
r
s
e
v
v
e
n
e
n
y
hungarian golf magazin 2009/2 98 Ínyenceknek verseny neve e
gasztronómia Hozzávalók 4 főre: Joghurtos meggyzselé
Keverjük össze a joghurtot és a mézet, vagdaljuk vagy reszeljük bele a
6 evőkanál Bestillo
cigánymeggy pálinka
Forraljuk fel a vizet a cukorral és a tortazselével. Adjuk hozzá a kimagozott
0,4 l natúr joghurt citrom, narancs és a lime héját. Tegyük hűtőbe.
meggyet.
0,3 kg meggy (lehet befőtt is) Ha ismét felforrt, vegyük le a tűzhelyről és adjuk hozzá a pálinkát.
3 evőkanál méz Ha a zselé langyosra hűlt, kelyhekbe rétegezzük a joghurttal.
1 lime Tálaljuk hidegen.
1 citrom
1 narancs
0,1 kg cukor
0,05 kg tortazselé
0,2 l víz