Page 102 - Hungarian Golf Magazin - 2009/2.
P. 102
golf
s
n
e
v
e
r
y
v
hungarian golf magazin 2009/2 100 Ínyenceknek verseny neve e
e
n
gasztronómia Hozzávalók 4 főre: Csirkenyárs almás-barackos salsával
A kockára vágott csirkemellet keverjük össze olivával, a lime levével,
3 evőkanál Bestillo gönci
barack pálinka
A salsához a zöldalmát és a barackot hámozzuk meg, majd vágjuk apró kockára.
0,6 kg csirkemell filé bazsalikom levelekkell. Húzzuk nyársra citrom és lime karikákkal.
Keverjük össze mézzel, koriander levéllel és a pálinkával, Ízesítsük sóval, borssal.
3 evőkanál oliva olaj Felhasználásig tároljuk hűtőben.
2 lime A nyársakat süssük roston vagy grillen, ha elkészült, rendezzük a salsa
2 citrom mellé.
2 zöldalma
3 őszibarack
2 evőkanál méz