Page 102 - Hungarian Golf Magazin - 2009/2.
P. 102

golf
                                                                                                                           s
                                                                                                                            n
                                                                                                                           e
                                                                                                                        v
                                                                                                                         e
                                                                                                                          r
                                                                                                                             y
                                                                                                                                v
          hungarian golf magazin 2009/2  100         Ínyenceknek                                                        verseny neve e
                                                                                                                               e

                                                                                                                              n
      gasztronómia  Hozzávalók 4 főre:  Csirkenyárs almás-barackos salsával


                                             A  kockára  vágott  csirkemellet  keverjük  össze  olivával,  a  lime  levével,
           3 evőkanál Bestillo gönci
           barack pálinka
                                             A salsához a zöldalmát és a barackot hámozzuk meg, majd vágjuk apró kockára.
           0,6 kg csirkemell filé            bazsalikom levelekkell. Húzzuk nyársra citrom és lime karikákkal.
                                             Keverjük össze mézzel, koriander levéllel és a pálinkával, Ízesítsük sóval, borssal.
           3 evőkanál oliva olaj             Felhasználásig tároljuk hűtőben.
           2 lime                            A  nyársakat  süssük  roston  vagy  grillen,  ha  elkészült,  rendezzük  a  salsa
           2 citrom                          mellé.
           2 zöldalma
           3 őszibarack
           2 evőkanál méz
   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107