Page 105 - Hungarian Golf Magazin - 2009/2.
P. 105
golf
verseny neve
v e r s e n y n e v e Ínyenceknek 103 2009/2 hungarian golf magazin
Kecskesajt karamellizált dióval, körtés-céklás endívia salátán
Hozzávalók 4 főre: Készítsünk világos karamellt a cukorból, ebben pirítsuk meg a diót.
3 evőkanál Bestillo Vékonyan kiolajozott tálban hűtsük, majd törjük apróra.
vilmoskörte pálinka Az olivaolajat lassan, egy habverővel kevergetve öntsük az ecethez, ízesít-
4 fej endívia sük sóval, törött borsal, finomra vágott metélőhagymával és a pálinkával.
2 puha kecskesajt A salátához egy nagy keverőtálban rázzuk össze a szeletekre vágott
0,2 kg dió endíviát, céklát és a meghámozott körtét. Rendezzük tányérra a salátát,
3 evőkanál cukor locsoljuk meg az öntettel. A szeletelt kecskesajtot forgassuk meg a dió
2 körte grillázsban és helyezzük a salátára.
12 szelet ecetes cékla
0,2 l extraszűz oliva olaj
0,05 l sherry ecet
1 csokor metélőhagyma
só, frissen tört fekete bors