Page 105 - Hungarian Golf Magazin - 2009/2.
P. 105

golf
    verseny neve
    v e r s e n y   n e v e                             Ínyenceknek                    103  2009/2 hungarian golf magazin








                  Kecskesajt karamellizált dióval, körtés-céklás endívia salátán



              Hozzávalók 4 főre:                Készítsünk  világos  karamellt  a  cukorból,  ebben  pirítsuk  meg  a  diót.
                3 evőkanál Bestillo             Vékonyan kiolajozott tálban hűtsük, majd törjük apróra.
                vilmoskörte pálinka             Az olivaolajat lassan, egy habverővel kevergetve öntsük az ecethez, ízesít-
                4 fej endívia                   sük sóval, törött borsal, finomra vágott metélőhagymával és a pálinkával.
                2 puha kecskesajt               A  salátához  egy  nagy  keverőtálban  rázzuk  össze  a  szeletekre  vágott
                0,2 kg dió                      endíviát, céklát és a meghámozott körtét. Rendezzük tányérra a salátát,
                3 evőkanál cukor                locsoljuk meg az öntettel. A  szeletelt kecskesajtot forgassuk meg a dió
                2 körte                         grillázsban és helyezzük a salátára.
                12 szelet ecetes cékla
                0,2 l extraszűz oliva olaj
                0,05 l sherry ecet
                1 csokor metélőhagyma
                só, frissen tört fekete bors
   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110