Page 104 - Hungarian Golf Magazin - 2009/2.
P. 104

golf
                                                                                                                         e
                                                                                                                             y
                                                                                                                        v
                                                                                                                          r
                                                                                                                            n
                                                                                                                           e
                                                                                                                           s

                                                                                                                               e
                                                                                                                                v
          hungarian golf magazin 2009/2  102         Ínyenceknek                                                        verseny neve e
                                                                                                                              n
      gasztronómia  Hozzávalók 4 főre:    Mangó-málna parfait


                                             Külön  tálakban  turmixoljuk  össze  az  érett,  meghámozott  mangót  és
           6 evőkanál Bestillo málna pálinka
                                             és  tejszínhabot  elosztva  mind  a  két  gyümölcshöz.  Rétegezzük  egye-
           0,15 kg málna
           3 mangó                           a  málnát.  Adjunk  hozzá  pálinkát,  a  cukorral  felvert  tojásfehérje  habot
                                             nes falú pohárba a krémeket. Helyezzük a poharakat legalább 4 órára a
           0,5 l tejszín                     fagyasztóba. Tálalás elöt mártsuk meleg vízbe a poharakat majd borítsuk
           2 tojás fehérje                   tálra a parfait-kat.
           4 evőkanál cukor
   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109