Page 104 - Hungarian Golf Magazin - 2009/2.
P. 104
golf
e
y
v
r
n
e
s
e
v
hungarian golf magazin 2009/2 102 Ínyenceknek verseny neve e
n
gasztronómia Hozzávalók 4 főre: Mangó-málna parfait
Külön tálakban turmixoljuk össze az érett, meghámozott mangót és
6 evőkanál Bestillo málna pálinka
és tejszínhabot elosztva mind a két gyümölcshöz. Rétegezzük egye-
0,15 kg málna
3 mangó a málnát. Adjunk hozzá pálinkát, a cukorral felvert tojásfehérje habot
nes falú pohárba a krémeket. Helyezzük a poharakat legalább 4 órára a
0,5 l tejszín fagyasztóba. Tálalás elöt mártsuk meleg vízbe a poharakat majd borítsuk
2 tojás fehérje tálra a parfait-kat.
4 evőkanál cukor