Page 173 - Hungarian Golf - Kincses Kalendárium 2011.
P. 173
173
HUNGARIAN golf kincses kalendárium
ni tudjuk a légzésünket, és figyeljünk a hasunk bizonyos szakaszokon. Érdemes magunk elé kép-
mozgására is. Ügyelnünk kell arra, hogy amikor zelni azokat az érzéseket, módszereket, belső in-
belélegzünk, akkor a mellkasunk ne emelkedjen díttatásokat, amelyek a korábbi sikeres versenyzés
meg nagymértékben, és próbáljunk meg inkább alatt voltak jellemzőek. Olyanokra kell gondolni,
a hasi részt kitágítani. Kilégzésnél pedig, ami- mint például a nyugalom, a jókedv, a magabiztos-
kor a hasnak befelé kell mozdulnia, ügyelni kell ság, a kiváló fókuszálás, nagyszerű green olvasás,
arra, hogy a mellkas ne ereszkedjen le. Ezeket a jó vizuális lépések, a pontszám figyelmen kívül ha-
mozdulatokat végezzük el, folyamatosan lassít- gyása, stb. Nem szabad magára a nyerésre vagy a
va a tempót, és anélkül, hogy akár egyetlen hir- tömeg ujjongására gondolni, mert azok zavaró té-
telen levegővételt is tennénk. Ez a mozdulatsor nyezőként hatnak.
rendkívül alkalmas arra, hogy az izgatottsági ál- A régmúlt érzéseit pedig transzformálnunk kell
lapotunkat tompítsuk, és szabad utat engedjünk a közelgő versenyhelyzetbe, és képzeljük el ma-
elménknek ahhoz, hogy a fontosabb gondolatok- gunkat a pályán azokkal az érzésekkel, amelyeket
kal tudjunk foglalkozni. a sikeres éra alatt éreztünk. Vizionáljuk azt, hogy
A programozás ezen fázisában teljesen mind- a pályán állunk, nyugodtak vagyunk, megfelelő-
egy, hogy a szánkon, az orrunkon keresztül léleg- en koncentrálunk, ügyelünk a lépéseinkre. Kép-
zünk. A lényeg, hogy ezzel a módszerrel egy olyan zeljük el, hogy megfelelő pontossággal megütjük
relaxált állapotba kerüljünk, amelynek során min- a labdát, látjuk szállni a levegőben, majd leesik a
den zavaró tényezőt és hevesebb impulzust ki tu- megfelelő helyre, és elégedettséget érzünk. Ez a
dunk zárni magunk körül. Ha ezzel megvagyunk, módszer valójában a mentális rutin azon elemét
akkor próbáljuk meg felidézni azokat az emléke- igyekszik kihangsúlyozni, amely a görcsös ered-
ket, amelyek egy sikeres ütéssorozat képeit eleve- ménykényszer kiiktatására igyekszik fókuszálni.
nítik fel, és idézzük magunk elé azokat a pozitív Amennyiben higgadtan és összpontosítva végre-
érzéseket, amelyek akkor kerítettek hatalmukba, hajtjuk ezt a feladatsort, joggal bízhatunk abban,
amikor eredményesen vettünk minden akadályt hogy játékunk precíz lesz és eredményes.
Red Manhattan Randevúzott egymással a celebvilág és a Red Stag
2 rész Red Stag A Jim Beam történetében fontos, hogy nemrégiben hivatalosan is bemutatták a feketecseresznye
½ rész száraz vermut ízesítésű Red Staget.
½ rész édes vermut B A
A látványt a Red Stag színvilágához illő vörös lézerfények, vörös és fehér dekorációk, jégszobrok
Shakerben rázd össze majd Brass Buck t tették fantasztikussá. A játékos kedvű vendégeket darts, medence-peca, szarvas-fotózás szórakoz-
martinis pohárba töltsd ki és 3 ré tatta. Az est fénypontjaként a Bad Boyz tüzes tánca keretében mutatták be a feketecseresznyés
t
3 rész Red Stag
díszítsd feketecseresznyével! 4 ré ízesítésű Red Stag-et.
í
4 rész gyömbér
B B B B Bu Bu Bu Bu Bu k k k ck ck ck s sh h ho hot L Long drinkes Geszler Dorottya, Csomor Csilla, Szigeti Ferenc, Péter Petra együtt élvezte a partyt
Buck shot t
G
Long drinkes poharat rakd ¾-ig
jéggel
Benedek Dalma világbajnok evezőssel, de az ismerős arcok között feltűntek az Éden Hotel
1 rész Red Stag jéggel, erre töltsd a Red Staget B
s
1 rész keserű likőr és a gyömbért! szereplői is; Éden Niki, Éden Szandra, Éden Linda, valamint Szecsődi Karcsi, Puskás
Peti és Voksán Virág.
P
Shakerben rázd össze ze
és hidegre hűtött
pohárba öntsd ki. Mitől különleges a Red Stag?
A Red Stag készítése során a fekete cseresznye ízét lassan és nagy odafigyeléssel ötvözve keverik
a bourbonbe, hogy elérjék a kifinomult ízvilágot, közben hűek maradva a Jim Beam minőséghez.
A Red Stagben a hagyományos Jim Beam aroma gyümölcsökben gazdag ízvilágot tükröz, érezni
a tölgyfa hordóban érlelt zamatot, ami keveredik az édes kukoricáéval, ezt a feketecseresznye lá-
gysága egészít ki. Koktélok, long drink formában és önmagában is élvezhető, zamatos új ital került
a polcokra.
A Red Stag kiszélesíti a hagyományos bourbon határait, úgy fogyaszthatjuk, mint eddig soha. Az
ízek variálhatók, új fogyasztási szokások alakultak ki.
A Red Stag története: a világon kevés olyan tiszteletet parancsoló állat él, mint a Kentucky
–ban élő jávorszarvas, közéjük tartozik a Red Stag vagyis a vörös szarvasbika.
Amikor 1975-ben Jacob Beam elkezdte gyártani a speciális Kentucky bourbon-jét, ezek az álla-
tok csapatostul járták a hegyeket. Sajnos a vadászat miatt hamarosan a kihalás fenyegette őket.
1997-ben, az állatvédőknek köszönhetően, a jávorszavasokat visszatelepítették Kentuckyba.
A Jim Beam dolgozói annyira örültek és a szarvasok visszajövetelének, hogy ennek tiszteletére
Red Stagnek nevezték el az italt.