Page 76 - Hungarian Golf Magazin - 2008/4.
P. 76

Olasz konyha





                       kreatívan


































                    arátaimmal a Moszkva tértől  lekapcsolták, és egy hölgy akusztikus  teg friss zöldséget és fűszernövényt
                    sétáltunk föl a Várfok utcán a  gitáron reneszánsz dalokat kezdett  használnak.
               BBécsi Kapuhoz, s közben a várfal  játszani.

               tövében rábukkantunk a Bonfini Kert                                Nehéz volt választani, végül a különle-
               Étteremre.                       A zene megidézte Mátyás Királyt, és  ges marinált lazac, a Chiantiban pácolt
               A gyönyörű, ápolt kert, a hangulatos te-  udvari történetírójának – az étterem  bárányhússal töltött cannelloni a kelle-
               raszok és az impozáns, modern, mégis  névadójának – Antonio Bonfi ninek  mesen hűvös rosé borral mennyei volt.
               barátságos épület a történelmi környe-  szellemét.                A kulináris élményt megkoronázta a 11

               zetben nagyon vonzó volt.                                         perc alatt frissen sült csokoládé szuflé,
               Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöt-  Mint megtudtuk, a Bonfi ni étteremben  amely belseje pont annyira volt folyós,
               tünk, hogy betérünk, és innen élvezzük  az ételek az olasz kreatív konyha irányzat  ahogy az a nagykönyvben meg van
               a leszálló este látványát, egy könnyű va-  alapján készülnek, de választhatóak ma-  írva.
               csorával egybekötve.             gyar specialitások is.
                                                A séf ajánlata és az üzleti menü a „krea-  Csodálatosan éreztük magunkat!  A kör-
               Az egyik szeparált teraszon telepedtünk  tív-fúziós irányzatot” követik.  nyezet, a kiszolgálás és az ételek mind-
               le, ahonnan egyrészt a környezetben  A tésztákat helyben gyúrják és töltik,  mind kiválóak voltak, a helyet bátran

               gyönyörködhettünk, másrészt figye-  eredeti olasz alapanyagokat, s renge-  ajánljuk legigényesebbeknek is!
               lemmel kísérhettük az étterem nyüzsgő
               életét.
               A mellettünk levő teraszon egy nagyobb
               társaság születésnapot ünnepelt, és a fő-
               terasz gyertyafényes asztalai is kezdtek
               benépesülni.
               Hét órakor a kellemes háttérzenét
   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81