Page 94 - Hungarian Golf Magazin - 2011/4.
P. 94

94  HUNGARIAN golf








                Ő    Kulináris élmények


                NT   Az ínyenceknek a főszakács a régi, hagyományos

                     receptekből új és könnyű ételeket varázsol az asz-
                     talra. Kulináris koncepciója az idényjellegű és a
                     regionális termékek ötvözetéből álló hagyomá-
                     nyos konyha, kiegészítve a korszerű táplálkozásról
                     szerzett tudással.
                KI   mékeinek teljes mértékű érvényre juttatása. De a
                       Az ún. „dolomitkönnyű“ konyha célja a régió ter-
                     vendég speciális táplálkozási igényeinek is min-
                     den téren eleget tesz a főszakács és csapata: pl. kí-
                KITE  vánság szerint gluténmentes ételek elkészítése is
                     megrendelhető.
                       A szálloda borospincéjében minden kulináris
                     ínyencséghez fellelhető a megfelelő bor, összesen
                     150 különböző borfajtából kóstolhat a vendég. Öt-
                     letes módon, az étterem felé vezető rövid folyóson,
                     egy, a padlóba épített üveglapon keresztül is bepil-
                     lantást nyerhet a vendég a csalogató borpincébe.
                       Az ún. 5 Sterne Gourmetpension – az 5 csillagos
                     ínyencellátás, reggelenként bio-, vitál- és teasarok-
                     kal felszerelt svédasztalos ínyencreggelit, esténként
                     ötfogásos ínyencmenüt, hetente egyszer gálavacso-
                     rát és különleges büfékínálatot foglal magába.
   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99