Page 94 - Hungarian Golf Magazin - 2011/4.
P. 94
94 HUNGARIAN golf
Ő Kulináris élmények
NT Az ínyenceknek a főszakács a régi, hagyományos
receptekből új és könnyű ételeket varázsol az asz-
talra. Kulináris koncepciója az idényjellegű és a
regionális termékek ötvözetéből álló hagyomá-
nyos konyha, kiegészítve a korszerű táplálkozásról
szerzett tudással.
KI mékeinek teljes mértékű érvényre juttatása. De a
Az ún. „dolomitkönnyű“ konyha célja a régió ter-
vendég speciális táplálkozási igényeinek is min-
den téren eleget tesz a főszakács és csapata: pl. kí-
KITE vánság szerint gluténmentes ételek elkészítése is
megrendelhető.
A szálloda borospincéjében minden kulináris
ínyencséghez fellelhető a megfelelő bor, összesen
150 különböző borfajtából kóstolhat a vendég. Öt-
letes módon, az étterem felé vezető rövid folyóson,
egy, a padlóba épített üveglapon keresztül is bepil-
lantást nyerhet a vendég a csalogató borpincébe.
Az ún. 5 Sterne Gourmetpension – az 5 csillagos
ínyencellátás, reggelenként bio-, vitál- és teasarok-
kal felszerelt svédasztalos ínyencreggelit, esténként
ötfogásos ínyencmenüt, hetente egyszer gálavacso-
rát és különleges büfékínálatot foglal magába.