Page 129 - Hungarian Golf - Kincses Kalendárium 2014.
P. 129
129
HUNGARIAN golf
ELKELT Ó
ST. ANDREWS
JOHN REDDICK NYERTE AZ ÁLOMUTAT ÁMOL
OKTÓBER 25-ÉN VOLT A GASZTRO KUPA HARMADIK FORDULÓJA A ZIRCI FO-
REST HILLS GOLF KLUBBAN. A VERSENY MESÉS NYEREMÉNNYEL ZÁRULT, ÉS
VÉGÜL AZ AMERIKAI SZÁRMAZÁSÚ, VILÁGLÁTOTT JOHN REDDICK UTAZHAT A
GOLF SZÜLŐHAZÁJÁBA, A SKÓCIAI ST. ANDREWSBA.
Z
Reddick, a Gasztro Kupa harmadik fordulójáról,
illetve a nyereményéről is mondott pár szót la- S
punknak.
„Számos remek, alacsony hendikepes játékos-
sal küzdhettem meg a győzelemért, ezért a
játék is nagyobb koncentrációt igényelt. Persze BE
voltak elhibázottabb, és sikeresebb szakasza-
im is, minden esetre nagyon örültem a győze-
lemnek, hiszen minden golfozó álma eljutni St.
Andrewsba. Még bizonytalan, hogy kivel fogok
utazni, ez St. Andrews nyitvatartásától is függ.
A fi am Amerikában jár egyetemre, de egye-
dülálló lehetőség lenne ez az út mindkettőnk
számára. Gondoltam az edzőmre, Gavinre is,
hiszen sokat köszönhetek neki. Ez még nyitott
kérdés, az időpont pedig valószínűleg jövő au-
gusztus után lesz, a PGA nyári versenyei miatt.”
Reddick 2012 szeptemberében, Angliában töl- Reddick immáron egy éve edz, a klub vezető
tött két és fél év után költözött Magyarországra. pro-jával, Gavin Irwinnel.
Az első itthoni versenye a 2014-es Nemzetközi „Még mindig vannak hibáim, különösen a
verseny volt a Forest Hillsben, és a klub azóta swingemet illetően, de Gavinnek köszönhető-
is, egyik tiszteletbeli tagjaként tartja számon az en ég és föld a különbség. Szeretnék köszöne-
idegenből érkezett játékost. tet mondani barátaimnak, munkatársaimnak,
a golfozótársaimnak, a Forest Hills személy-
„Lenyűgözőnek tartom a 18 szakaszos, 9 óriási zetének, a Magyar Golfszövetségnek és min-
green-nel és komoly bunkerekkel rendelkező denekelőtt edzőmnek, Gavin Irwinnek. Végül,
forest hillsi pályát, nem csupán környezete, és nem utolsó sorban az ETX Capitalnak, akik
klímája, de játszhatósága miatt is. A szakaszok támogatták ezt a csodálatos eseményt, és le-
roppant kihívást jelentenek, amatőr és profi hetőséget adtak egy izgalmas utazásra a skó-
játékosoknak is. Magáról a klubról is csak jó- ciai St. Andrewsba.”
kat tudok mondani, a személyzet udvarias és
kedves, és minden tőlük tehetőt megtesznek a
vendégekért. Az étel elsőrangú, a hotel étter-
mét csak ajánlani tudom egy fi nom, kellemes
vacsorához.”