Page 56 - Hungarian Geolf 2024
P. 56
A Szekszárdi borvidék
legújabb gasztronómiai gyöngyszeme
A Lajver Gasztroműhely
A Lajver Gasztroműhely Szekszárd borvi-
dékének egyik legizgalmasabb helyszíne,
ahol a helyi ízek és a modern konyhamű-
vészet találkoznak. A borászatot körülölelő
lankás szőlőültetvények és a birtok modern
épülete már önmagában is különleges at-
moszférát teremt, ehhez párosul a bor
és az étel harmóniája, így együtt kivételes
élményt biztosítva a vendégek számára
a birtokon eltöltött időhöz.
Schlotter András birtokigazgató nagy figyel-
met fordít arra, hogy a Gasztroműhely olyan
kulináris élvezetet nyújtson, amely méltókép-
pen tükrözi a borászat színvonalát. Éppen
ezért döntöttek úgy, hogy saját kézbe veszik
a gasztronómiai részleget, és olyan csapa-
tot hoznak létre, amely képes megfelelni
a magas minőségi elvárásoknak. Az étterem
koncepciója így nemcsak a borokhoz illő
ételeket, hanem egyedülálló atmoszférát is

