Page 56 - Hungarian Geolf 2024
P. 56

A Szekszárdi borvidék


                           legújabb gasztronómiai gyöngyszeme



                         A Lajver Gasztroműhely







                   A Lajver Gasztroműhely Szekszárd borvi-
                   dékének egyik legizgalmasabb helyszíne,
                   ahol a helyi ízek és a modern konyhamű-
                   vészet találkoznak. A borászatot körülölelő
                   lankás szőlőültetvények és a birtok modern
                   épülete már önmagában is különleges at-
                   moszférát teremt, ehhez párosul a bor
                   és az étel harmóniája, így együtt kivételes
                   élményt biztosítva a vendégek számára
                   a birtokon eltöltött időhöz.


                   Schlotter András birtokigazgató nagy figyel-
                   met fordít arra, hogy a Gasztroműhely olyan
                   kulináris élvezetet nyújtson, amely méltókép-
                   pen tükrözi a borászat színvonalát. Éppen
                   ezért döntöttek úgy, hogy saját kézbe veszik
                   a gasztronómiai részleget, és olyan csapa-
                   tot  hoznak  létre,  amely  képes  megfelelni
                   a magas minőségi elvárásoknak. Az étterem
                   koncepciója így nemcsak a borokhoz illő
                   ételeket, hanem egyedülálló atmoszférát is
   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61