Page 123 - Hungarian Golf E-Kincses 2023
P. 123

hungarian golf                                                           interjú • 123






































                                                            Nagy Attila a Lajver borászat szőlésze: Jól
                                                            képzett, precíz és nagyon kreatív csapat állt fel
                                                            mostanra, akik a legmodernebb technológia
                                                            nyújtotta lehetőségeket kihasználva képesek
                                                            valóban különleges borokat alkotni. Tudjuk, hogy
                                                            a jó bor alapja a jó szőlő, azt viszont jó borrá is
                                                            kell érlelni, ehhez a technológia sok támogatást
                                                            tud adni, de nem tudja nélkülözni a szakemberek
                                                            tudását, elhivatottságát. A Lajver-ban mindez
                                                            megvan és mindenki ugyanazért a célért küzd.
                                                            Nálunk mindenkinek fontos a véleménye és kellő
                                                            bátorsággal nyúlunk új eljárások felé, mutatunk
                                                            be különleges házasításokat, de akár fajtabort
                                                            is úgy, ahogy azt még nem látták.

                                                            Mindenkinek javasoljuk, hogy látogasson el
                                                            a szálkai Lajver Borbirtokra, mert felejthetetlen
                                                            élmény megtapasztalni a tradicionális és a mo-
                                                            dern borkészítés egyvelegét, egy hozzáértő,
                                                            profi borászatnál.
   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128