Page 133 - Hungarian Golf Kincses Kalendárium 2020.
P. 133

hungarian golf                                                          interjú • 133




               el, amikor kollégám hívására Németországban  HG HOGY ÉRZED MAGAD A ZALA SPRINGS
               folytattam karrierem. Itt kerültem a legközelebb  GOLF RESORTBAN?
               az álmaimhoz, 4-5 csillagos szállodákban és Mi-
               chelin csillagos étteremben is dolgozhattam  VB Köszönöm, remekül érzem magam! Na-
               egészen 2019-ig. Az új kihívás pedig már a Zala  gyon sok új embert megismerhettem, új ba-
               Springs Golf Resorthoz kötődik, 2020 januárjától  rátokra tehettem szert. Egy fiatal csapatról van
               vezetem itt a konyhát.                       szó, tele ambíciókkal és lelkesedéssel, szóval jó
                                                            irányba haladunk. Gyakran megjelenek a golf-
               HG  KI A  KEDVENC SÉFED, AKI INSPIRÁL  játékosok és a vendégek között, kérdésekkel
               ÉS MIÉRT?                                    árasztom el őket. Érzem, hogy támogatnak.

               VB Az egyes ételek ízvilága ragad meg, nem  HG AZ ÚJ ÉTLAP A TE NEVEDHEZ IS FŰZŐ-
               szeretném semmilyen nemzet vagy egyén  DIK. MILYEN SZEMPONTOKAT VETTÉL FI-
               ételeit előtérbe helyezni. Véleményem szerint  GYELEMBE, AMIKOR KIDOLGOZTÁTOK?
               minden konyhának megvannak a saját kiváló,
               valamint megosztóbb ételei.                  VB Az új étlapot is úgy állítottuk össze, hogy
                                                            egy szélesebb vendégkör igényeit is ki tud-
               HG MILYEN ÉTELEKET SZERETSZ ELKÉSZÍTE- ja elégíteni. Ezért egy alapvetően hagyomá-
               NI ÉS ELFOGYASZTANI? VAN KEDVENC FO- nyos étlapot álmodtunk meg, amelyen olyan
               GÁSOD?                                       klasszikus fogások szerepelnek, mint például
                                                            a vadas, a csirkepaprikás, és a brassói – csak
               VB Kedvenc ételem nincs, hiszen mindig mást  annyi különbséggel, hogy a mai gasztronómiai
               kívánok: néha a feleségem süteményeit, néha  irányokkal megreformáltuk az ételeket. A cél,
               pedig édesanyám főztjét, amely megidézi a  hogy a látvány lenyűgözzön, de az íz vissza-
               gyerekkoromat…Tetszett, hogy az előző sé- repítsen valamilyen emlékhez…Az új étlap már
               fem az ételekhez csak az alapanyagokat adta,  elérhető Klubházunkban, így ha az olvasóknak
               és rám hagyta, hogy abból mit és milyen mó- is meghoztuk a kedvét egy kis kóstolóhoz, lá-
               don készítek. Szeretem a kihívásokat…        togassanak el hozzánk! Az asztalfoglalásokat
                                                            a +3620 294 4866-os telefonszámon várjuk.
   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138