Page 133 - Hungarian Golf Kincses Kalendárium 2020.
P. 133
hungarian golf interjú • 133
el, amikor kollégám hívására Németországban HG HOGY ÉRZED MAGAD A ZALA SPRINGS
folytattam karrierem. Itt kerültem a legközelebb GOLF RESORTBAN?
az álmaimhoz, 4-5 csillagos szállodákban és Mi-
chelin csillagos étteremben is dolgozhattam VB Köszönöm, remekül érzem magam! Na-
egészen 2019-ig. Az új kihívás pedig már a Zala gyon sok új embert megismerhettem, új ba-
Springs Golf Resorthoz kötődik, 2020 januárjától rátokra tehettem szert. Egy fiatal csapatról van
vezetem itt a konyhát. szó, tele ambíciókkal és lelkesedéssel, szóval jó
irányba haladunk. Gyakran megjelenek a golf-
HG KI A KEDVENC SÉFED, AKI INSPIRÁL játékosok és a vendégek között, kérdésekkel
ÉS MIÉRT? árasztom el őket. Érzem, hogy támogatnak.
VB Az egyes ételek ízvilága ragad meg, nem HG AZ ÚJ ÉTLAP A TE NEVEDHEZ IS FŰZŐ-
szeretném semmilyen nemzet vagy egyén DIK. MILYEN SZEMPONTOKAT VETTÉL FI-
ételeit előtérbe helyezni. Véleményem szerint GYELEMBE, AMIKOR KIDOLGOZTÁTOK?
minden konyhának megvannak a saját kiváló,
valamint megosztóbb ételei. VB Az új étlapot is úgy állítottuk össze, hogy
egy szélesebb vendégkör igényeit is ki tud-
HG MILYEN ÉTELEKET SZERETSZ ELKÉSZÍTE- ja elégíteni. Ezért egy alapvetően hagyomá-
NI ÉS ELFOGYASZTANI? VAN KEDVENC FO- nyos étlapot álmodtunk meg, amelyen olyan
GÁSOD? klasszikus fogások szerepelnek, mint például
a vadas, a csirkepaprikás, és a brassói – csak
VB Kedvenc ételem nincs, hiszen mindig mást annyi különbséggel, hogy a mai gasztronómiai
kívánok: néha a feleségem süteményeit, néha irányokkal megreformáltuk az ételeket. A cél,
pedig édesanyám főztjét, amely megidézi a hogy a látvány lenyűgözzön, de az íz vissza-
gyerekkoromat…Tetszett, hogy az előző sé- repítsen valamilyen emlékhez…Az új étlap már
fem az ételekhez csak az alapanyagokat adta, elérhető Klubházunkban, így ha az olvasóknak
és rám hagyta, hogy abból mit és milyen mó- is meghoztuk a kedvét egy kis kóstolóhoz, lá-
don készítek. Szeretem a kihívásokat… togassanak el hozzánk! Az asztalfoglalásokat
a +3620 294 4866-os telefonszámon várjuk.