Page 57 - Hungarian Golf Magazin - 2012/1.
P. 57

57




                                                                                           HUNGARIAN golf








































                     ni, vagy labdát szedni, hogy megismerje a munka-  célunk, hogy őket visszahozzuk, de persze új em-
                     folyamatokat, és ennek fényében tudja fejleszteni a  bereket is szeretnénk kicsábítani magunkhoz. Első-
                     Tanyát. „Egész nap kint voltam a range-en, fi gyel-  sorban, a „golf egy drága sport” előítéletet kell kiver-
                     tem és információt gyűjtöttem. Majd később a ta-  ni az emberek fejéből. Már az áraink is úgy vannak
                     pasztalataimat felhasználtam a klub átalakításakor.”  kitalálva, hogy mindenki számára elérhető legyen
                     – mondta Péter.                              a sport. Ezenkívül rendezvényeket is fogunk szer-
                       Az információk begyűjtése után aztán kezdőd-  vezni, nem csak golfozóknak.”
                     hettek a munkálatok. Az új labdák beszerzése már
                     kötelező körnek számít, de nézzük mi történt még
                     a pályán. „Egyik legfontosabb változás, hogy a fü-
                     ves elütőt és az első greent felszedtük, és újakat rak-
                     tunk le helyettük. A putting greent is előrehozzuk,
                     a hátsó chipping greent pedig rendbe szedjük. Még
                     friss homokot is hozattunk a pályára.” Azért a pá-
                     lya körüli újdonságok mellett sem lehet elmenni szó
                     nélkül. „A régi elütőházat átépítettük, most teljesen
                     új lett, és sokkal tágasabb. Az új padoknak köszön-
                     hetően már le is lehet ülni. A hátsó pro’s cornert is
                     átalakítottuk egy kicsit. Többek közt konnektort is
                     szereltünk oda, hogy az edzőknek ne kelljen min-
                     dig a kávézóba rohangálni, a frissen rögzített vide-
                     ók visszanézéséhez, elemzéséhez.”
                       Emellett a kávézóban bár melegkonyha üzemelte-
                     tésére egyelőre nincs lehetőség, a színvonalat min-
                     denképen növelni szerették volna. Péter szerint ez
                     sikerült is. „A kávénk legalábbis már kitűnő.” – vic-
                     celődött.
                       És valóban, ha a kávé már kitűnő, nagy baj nem
                     lehet. De azért érdemes hosszútávra is tervezni. Va-
                     jon Péter ezt milyen formában teszi? „A Golft anyán
                     már egyből van egy jó alapunk, hiszen a legtöbb
                     budapesti golfozó itt tanult meg golfozni. Az egyik
   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62