Page 57 - Hungarian Golf Magazin - 2012/1.
P. 57
57
HUNGARIAN golf
ni, vagy labdát szedni, hogy megismerje a munka- célunk, hogy őket visszahozzuk, de persze új em-
folyamatokat, és ennek fényében tudja fejleszteni a bereket is szeretnénk kicsábítani magunkhoz. Első-
Tanyát. „Egész nap kint voltam a range-en, fi gyel- sorban, a „golf egy drága sport” előítéletet kell kiver-
tem és információt gyűjtöttem. Majd később a ta- ni az emberek fejéből. Már az áraink is úgy vannak
pasztalataimat felhasználtam a klub átalakításakor.” kitalálva, hogy mindenki számára elérhető legyen
– mondta Péter. a sport. Ezenkívül rendezvényeket is fogunk szer-
Az információk begyűjtése után aztán kezdőd- vezni, nem csak golfozóknak.”
hettek a munkálatok. Az új labdák beszerzése már
kötelező körnek számít, de nézzük mi történt még
a pályán. „Egyik legfontosabb változás, hogy a fü-
ves elütőt és az első greent felszedtük, és újakat rak-
tunk le helyettük. A putting greent is előrehozzuk,
a hátsó chipping greent pedig rendbe szedjük. Még
friss homokot is hozattunk a pályára.” Azért a pá-
lya körüli újdonságok mellett sem lehet elmenni szó
nélkül. „A régi elütőházat átépítettük, most teljesen
új lett, és sokkal tágasabb. Az új padoknak köszön-
hetően már le is lehet ülni. A hátsó pro’s cornert is
átalakítottuk egy kicsit. Többek közt konnektort is
szereltünk oda, hogy az edzőknek ne kelljen min-
dig a kávézóba rohangálni, a frissen rögzített vide-
ók visszanézéséhez, elemzéséhez.”
Emellett a kávézóban bár melegkonyha üzemelte-
tésére egyelőre nincs lehetőség, a színvonalat min-
denképen növelni szerették volna. Péter szerint ez
sikerült is. „A kávénk legalábbis már kitűnő.” – vic-
celődött.
És valóban, ha a kávé már kitűnő, nagy baj nem
lehet. De azért érdemes hosszútávra is tervezni. Va-
jon Péter ezt milyen formában teszi? „A Golft anyán
már egyből van egy jó alapunk, hiszen a legtöbb
budapesti golfozó itt tanult meg golfozni. Az egyik