Page 47 - Hungarian Golf Magazin - 2014/2.
P. 47

Díszes köszöntésben részesült a világ egyik

                legjobb vizének számító Szigetközi Friss Víz



                Összegyűltek a magyar gasztronómia csillagai a Festetics Palotában, hogy megünnepeljék Magyarország jelenleg legelis-
                mertebb palackozott ivóvizének, a Szigetközi Friss Víznek nemzetközi sikerét.

                A külföldön Panta Aqua The Water néven ismert ivóvíz, az ITQ Superior Taste Award megmérettetésen a legfelsőbb
                kategóriájú vizek között is kiemelkedőnek bizonyult, ami világszinten hatalmas elismerés.

                A Superior Taste Award az egyetlen olyan díj, amit Michelin-csillagos sztárséfek és sommelier-k döntése alapján
                ítélnek oda. A több mint 70 tagú bírálóbizottságot nagy gondossággal választják ki a világ 36 különböző országában
                élő, hosszú évek tapasztalatával rendelkező szakemberek közül. Az AQUA Szolgáltató Kft. által palackozott szigetközi
                víz a zsűri egyhangú döntése alapján a 3 csillagos, legkimagaslóbb minősítést kapta.


                A könnyed ünnepléssel egybekötött fotózáson részt vett többek között Kovács Antal (háromszoros magyar sommelier
                bajnok), Varga Norbert (sommelier), Dr. Mészáros Gabriella (nemzetközi borakadémikus), Jókuti András (gasztro-
                blogger, „Világevő”), Segal Viktor (chef, gasztronómiai tanácsadó), Jászai Tibor (chef), Wolf András (konyhafőnök),
                Ruprecht László (kreatív chef).

                „A Szigetközi Friss Víz pont azt a finoman neutrális ízkörnyezetet teremti meg borkóstolás közben a szánkban, ami nélkül igazi
                borélvezetről nem beszélhetünk. Sima, selymesen puha textúrája a komoly, ismeretszerző borkóstolásoknál is elengedhetetlen.”
                 – nyilatkozta Dr. Mészáros Gabriella. (X)
































                www.mivizunk.hu
   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52