Page 60 - Hungarian Golf Magazin 2012/2.
P. 60

60  HUNGARIAN golf








                K


                E   Mindenben egy

                R


                Í   kicsit jobban
                E H








                     A siker önmagáért beszél,
                G    de a grill és a rétes is sokat nyom a latba



                N                                                 Robog a Golftanya nem vitás.


                RA                                                Egyre többen látogatnak ki a Ha-
                                                                  jógyári Szigetre, csak hogy gol-

                                                                  fozhassanak egy kicsit. A helyszín
                                                                  miatt is indokolt a népszerűség,
                                                                  de az idei siker Szumega Péter-

                                                                  nek, a klub igazgatójának is kö-
                                                                  szönhető. Vele beszélgettünk.




                                                                    „Régi emberek jönnek vissza, és új emberek kez-
                                                                  denek kijárni. Örülünk a népszerűségnek” – kezdte
                                                                  Péter. „Az igazi durranás persze a szezonnyitó volt,
                                                                  amikor több újdonsággal is kedveskedtünk a golfo-
                                                                  soknak, de azóta is sokat dolgoztunk a pályán. Kész
                                                                  lettek az új füves elütők, és gatyába ráztuk a hátsó
                                                                  greent is. Ezenkívül a putting greent most kezdtük
                                                                  el építeni. Már itt volt az ideje, de nem akartam siet-
                                                                  tetni, mert azt szeretném, hogy ha egyszer kész lesz,
                                                                  tartósan jó minőségű legyen” – mondta.
                                                                    Köztudott, nem csak a golf az egyetlen indok,
                                                                  amiért a sportolók kilátogatnak a Golft anyára. A
                                                                  törzsvendégek még grillezni is a Hajógyárira men-
                                                                  nek. „Tavaly sokan kérdezték, miért nincs már
                                                                  grill a pálya mellett, úgyhogy az ő kedvükért hoz-
                                                                  tuk vissza a grillnapokat. Idén is az argentin sza-
                                                                  kácsunk süti a húsokat, és idén is mindenki imád-
                                                                  ja az ételeit.”
                                                                    Ráadásul nem csak a jól átsült húsok, a rétesek
                                                                  is igazi csemegének számítanak a klubház kör-
                                                                  nyékén. „Tavaly tesztnek indult, de nagyon jó hú-
                                                                  zás volt, mert sokan megszerették. Egy barátom
   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65