Page 60 - Hungarian Golf Magazin 2012/2.
P. 60
60 HUNGARIAN golf
K
E Mindenben egy
R
Í kicsit jobban
E H
A siker önmagáért beszél,
G de a grill és a rétes is sokat nyom a latba
N Robog a Golftanya nem vitás.
RA Egyre többen látogatnak ki a Ha-
jógyári Szigetre, csak hogy gol-
fozhassanak egy kicsit. A helyszín
miatt is indokolt a népszerűség,
de az idei siker Szumega Péter-
nek, a klub igazgatójának is kö-
szönhető. Vele beszélgettünk.
„Régi emberek jönnek vissza, és új emberek kez-
denek kijárni. Örülünk a népszerűségnek” – kezdte
Péter. „Az igazi durranás persze a szezonnyitó volt,
amikor több újdonsággal is kedveskedtünk a golfo-
soknak, de azóta is sokat dolgoztunk a pályán. Kész
lettek az új füves elütők, és gatyába ráztuk a hátsó
greent is. Ezenkívül a putting greent most kezdtük
el építeni. Már itt volt az ideje, de nem akartam siet-
tetni, mert azt szeretném, hogy ha egyszer kész lesz,
tartósan jó minőségű legyen” – mondta.
Köztudott, nem csak a golf az egyetlen indok,
amiért a sportolók kilátogatnak a Golft anyára. A
törzsvendégek még grillezni is a Hajógyárira men-
nek. „Tavaly sokan kérdezték, miért nincs már
grill a pálya mellett, úgyhogy az ő kedvükért hoz-
tuk vissza a grillnapokat. Idén is az argentin sza-
kácsunk süti a húsokat, és idén is mindenki imád-
ja az ételeit.”
Ráadásul nem csak a jól átsült húsok, a rétesek
is igazi csemegének számítanak a klubház kör-
nyékén. „Tavaly tesztnek indult, de nagyon jó hú-
zás volt, mert sokan megszerették. Egy barátom