Page 37 - Hungarian Golf Magazin - 2011/4.
P. 37
37
hungarian golf
A Magyar Golf Clubban csúcs- Golfozol is? Legkedvesebb golfos történeted? k
ra járatták az idei golfos évet,
és a 2010-es év kényszerszü- Nem. Még nem próbáltam ki a golfot, saj- Golfos történeteim azért nincsenek, mert nem
nete után idén szinte minden nos nem jutott rá idő, hiszen a konyha azért nagyon mozgok a pályán, sőt, ahogy mond- ö
hétvégén benépesültek a kis- jelentős elfoglaltsággal jár. tam, a golfozókkal se nagyon találkozom. Vi-
oroszi szakaszok. A kellemes szont kedves számomra az, hogy a babgulyás
hangulat mellett nagyon so- Szerinted milyen egy jó csapat? amolyan védjeggyé vált itt Kisorosziban, hiszen s
kan megemlítették az össze- nincsen verseny a jól megszokott étel nélkül. Ez
foglalókban, hogy mennyire Fontos az összetartás, és hogy mindig min- egy helyi specialitás, és nagyon sok pozitív visz- ő
jó a vendéglátás, és mennyire denki tudja a feladatát. Egy ilyen helyen szajelzést kapok, amit a kollégák mesélnek el
finom ételekkel várják hétvé- szükség van arra is, hogy ne csak a golf mi- mindig. Azért is jó a babgulyás, mert nem ter-
géről hétvégére a lelkes játé- att járjanak ide az emberek, hanem tudják heli nagyon a versenyzők szervezetét, mégis so-
kosokat. Ellátogattunk a klub azt, hogy egy kellemes születésnapi partit, káig elvannak vele a pályán, anélkül, hogy rájuk h
konyhájába, ahol Juhász Erika de akár egy ünnepséget is megszervezhet- törne az éhség. Volt már olyan, hogy véletlenül
állta kérdéseink kereszttüzét. nek itt, hiszen a részletek adottak, csodá- kimaradt a menüből, és akkor jöttek is az elma-
latos környezet van itt Kisorosziban. Ehhez rasztaló kérdések. Ez mindig nagyon jól esik.
Mióta dolgozol a klubban? pedig kedves, vendégszerető csapattagok- i
ra van szükség, hiszen sokszor akár emiatt Mi az, amiért a Te klubodat aján-
Tavaly nyáron kezdtem próbaidővel, de is kilátogatnak a lelkes játékosok. lod a HG olvasóinak? p
igazából most ebben a szezonban, már-
ciustól vagyok itt. Nagyon élvezem az it- Milyennek látod a hazai golféletet? Természetesen a jó konyha. (nevet) De ko-
teni munkát, igazi kis csapat dolgozik molyra fordítva a szót: a klubunk családias,
itt együtt. Erről nem sok mindent tudok, mert én szin- közvetlen hangulat jellemző rá. Szép a pálya, na
te mindig a konyhában vagyok, így sok rálá- ezt többen mondták is már nekem. A környe-
Korábban is volt kapcsolatod a tásom nincsen a golféletre. Nekem az a dol- zet és a táj sem elhanyagolható szempont.
golffal? gom, hogy ellássam őket. Azt hiszem, hogy idén már több alkalommal
megmutattuk, hogy milyen összetartás z
Nem, semmilyen kapcsolatom nem volt. Nyomon követed a golfos híreket? van itt, a golfozók kezdenek ráérezni a
kisoroszi ízekre.
Hogyan kerültél kapcsolatba a Versenyszinten feltétlenül. Azokkal a ver- ö
golfsporttal? senyekkel, amelyeket mi tartunk, kép-
ben kell lennem. Nekem is fontos tud-
Itt a klubban ismerkedtem meg a ni, hogy mikor és hányan jönnek k
golffal. hozzánk.
t
Egészen pontosan mi a feladatod Van kedvenc játékosod?
a klubban?
Igen, ő Gyula bácsi. Már 93 é
Én viszem a konyhát. Tehát főzök, ellátom a éves, és gyakran megfor-
vendégeket, megtervezem az étlapot. Egy- dul nálunk. Mi mást mond- h
szerűnek hangzik, mégis összetett feladat hatnék róla, mint hogy ki-
ez, hiszen cél, hogy mindig tökéletes legyen emelkedő egyéniség?!
a vendéglátás, a kiszolgálás, és elégedettek (nevet)
legyenek velünk a játékosok és az idelátoga-
tó kedves vendégek is.
Juhász Erika
Klub: Magyar Golf Club
Becenév: Era
Kedvencek
Golfos szavad: nincs
Kedvenc pályaszakasz: nincs
Ország: Franciaország
Város: Párizs
Szín: Sárga
Szám: 7